Kıbrıs

“Hayal Ettiğiniz Dünyada Medya” resim sergisi ve ödül töreni bugün K’da gerçekleştirilecek

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu 60’ıncı kuruluş yıldönümü etkinlileri çerçevesinde, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü Resim Yarışması düzenlendi.

Geçmiş yıllarda K bünyesinde geleneksel olarak farklı dönemlerde ve farklı konularda yapılan resim yarışması bu yıl “Hayal Ettiğiniz Dünyada Medya” başlığı altında gerçekleştirildi.
Yarışmaya, ilk ve orta dereceli okullar ile Özel eğitim kurumlarından 188 öğrenci birbirinden güzel resimleriyle katıldı.

Ayhatun Ateşin gözetiminde ve Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt’un katılımıyla toplanan jüri üyeleri Erten Kasımoğlu, Emel Samioğlu, Nilgün Güney, Kemal Behcet Caymaz ve Mevhibe ve Mustafa Başman Vakfı Başkanı Pınar Başman tarafından en iyi resimler belirlendi.

Jüri özel ödülü ile birlikte 17 resim ödüle layık görüldü.

İlkokul-Ortaokul-Lise ve Özel Eğitim Okulu Kategorilerinde; Arınç Okur, Nazlıcan Koç, Hasan Karahüyük, Hayal Bulutoğlu, Alişa Pars, Alya Karatepe, Aren Arnavutoğlu, Ela Bahar Çamlıbelli, Günay Gökçe Malyalı, Lavin Tünay, Mehmet Can Konmaz, Nil Yaşarcan, Seycan Narçın, Sülayman Topaloğluları, Yağmur Çınarlı, Erdal Arslan Toptaş ve Fatma Okur ödül almaya hak kazandı.

Resimleri dereceye giren öğrencilere ödülleri ve resimleri sergilenmeye değer bulunan öğrencilere ise katılım belgeleri bugün saat 18.00’de K’da düzenlenecek törenle verilecek. Ödüle ve sergilenmeye değer bulunan resimler Yayıncılık Tarih Müzesi HD Sergi Salonu’nda sergilenecek.

Bir yanıt yazın