Kıbrıs

İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ne özel durumdaki çocuklar için görüşme odası yapılıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy ve Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in işbirliğinde, İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ne özel durumdaki çocuklar için görüşme odası yapılıyor.

Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, dün Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.

Görüşmede, İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nde, özel durumdaki çocuklar için görüşme odası olarak isimlendirilen odanın yeniden yapılandırılması için adım atıldı.

Bakan Hasan Taçoy ziyarette yaptığı konuşmada, dairenin daha iyi hizmet verebilmesi adına özel durumdaki çocuklar için görüşme odası olarak isimlendirilen odanın yeniden yapılandırılması için adım atıldığını ifade etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy’un ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Gazimağusa bölgesindeki dairelerin çalışmalarında zaman zaman istişarede bulunularak birçok konuda birlikte kararlar üretildiğini belirtti.

“Dairelerimizin de verdiği hizmet, bizim de verdiğimiz hizmet toplum içindir” diyen Arter, her zaman iş birliği içerisinde hizmetlere devam edileceğini, bunun halka olan borçları olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın