KıbrısManşet

Seyire devam…

 

Dünya çapında 23 ülkede bulunan Miracle Cash & More ve Miracle Pay isimli kripto alım-satım şirketleri ile dünyada adından söz ettiren Hakan Törehan, ülkemizde de yaptığı yatırımlar ve yardımlarla takdir toplamaya devam ediyor.

Girişimleriyle bir çok ülkede kripto üzerine seminerler düzenlenen Miracle’ın KKTC’de 6, Amsterdam, Berlin, Paris, Belçika ve önümüzdeki günlerde de Türkiye de açılacak olan kripto mağazaları bulunuyor.

Kendilerine ait son teknoloji kripto pos cihazlarını, KKTC’nin üye işyerlerine kullandırmaya başlayıp, uluslararası tüm işletmelerle önümüzdeki günlerde çalışamaya başlayacak olan ve ülkemizi de tüm dünyaya kısa sürede duyurmayı hedefleyen Kıbrıslı yardımsever iş insanı Hakan Törehan, kısa sürede adanın her yerinde adından söz ettirerek, KKTC’de özellikle futbol ve spor camiasına yaptığı cesurca atılımlarını sürdürüyor.

İlk olarak Değirmenlik Spor Kulübünün ana sponsoru olan ve daha sonra Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı seçilen Törehan, kulübün oynadığı her maçı bir şölen havasında geçirip özellikle takımının gol sevincini tellerde yaşamasıyla biliniyor.

Kısa sürede Değirmenlik halkının ve tüm KKTC’nin sempatisini kazanan Törehan, ilk yılında kulübünü süper lige taşıdı ve başarısını tescilledi. Futbol dışında eskrim, hentbol, basketbol, voleybol, darts ve boks alanlarında da yardımlarını sürdüren Törehan, birçok hayır kuruluşuna da yaptığı cömertce yardımlarından dolayı takdir topluyor. Son olarak Karşıyaka Spor Kulübü’nün ve Demirhan Spor Kulübü’nün de ana sponsoru olan şirketi Miracle Cash & More’u da sırtında taşıyan Hakan Törehan bu sezon, Başkanı olduğu Miracle.Değirmenlik ve ana sponsoru olduğu Miracle Karşıyaka ve Miracle Demirhan kulüplerinin bulunduğu liglerde şampiyonluklarını kutlayıp, tüm kupaları almayı hedefliyor.

Bizlere düşen görev, sürdürülebilir yapının gelişimine katkı sağlayan iş insanlarımıza destek olmaktır. Bu vesileyle, bu denli centilmenlik çerçevesinde yardımlarını sürdüren ve kısa sürede adamız için çok önemli bir yatırımcı haline gelen Törehan’a, ülkemizdeki yatırımlarının devamlılığı ve büyük destek olduğu ülkemiz sporu ile ülkemiz gençlerine desteklerinin devamı temennisinde bulunuyoruz.

Bir yanıt yazın