Kıbrıs

Sibel Tatar, Kıbrıs 3. Altın Caretta Yaşam ve Turizm Ödülleri törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Saygın Medya ve Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği (İŞAD) iş birliği ile düzenlenen ‘Kuzey Kıbrıs 3. Altın Caretta Yaşam ve Turizm Ödülleri törenine katıldı.

Düzenlenen gecede, seçici kurulun belirlediği Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kendi alanında başarılı kişilere, kurumlara, markalara ve ünlü isimlere ödülleri takdim edildi.

Ödül gecesinde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın kurduğu, eşi Sibel Tatar’ın ise 15 yıldan beridir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük yaptığı Kanal T’ye de en iyi TV kanalı ödülü verildi.

Sibel Tatar ödül töreni öncesi yaptığı açıklamada, KKTC’nin ilk özel televizyonu olan Kanal T’nin 27’nci yaşını doldurduğunu belirterek, ülkemizde medyada çalışanlar, alın teriyle çalışanlar ve emeği geçenler adına ödül almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Gecede ayrıca voleybol müsabakaları için Türkiye’de bulunan ve 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Melekler Takımı oyuncularının yanı sıra depremde yaşamlarını yitirenler de anıldı.

Bir yanıt yazın