Türkiye

Tüm imkanlar seferber oldu

TRT ve paydaş yapımcıları tüm imkânlarını seferber ederek Kahramanmaraş merkezli depremlere destek olmak amacıyla bir yardım kampanyası başlattı.

TRT’nin belgesel, film ve dizi yapımlarının süreçlerinde kullanılan; karavanlar, seyyar tuvaletler, ışık kaynakları, kamyonlar, telsizler, ısıtıcılar, yağmurluklar, jeneratör ve aküler başta olmak üzere birçok ekipman, depremden etkilenen vatandaşların ve arama kurtarma personelinin hizmetine sunulmak üzere TRT ve AFAD iş birliği kapsamında bölgeye sevk ediliyor.

TRT Market ürünleri depremzedelere gönderiliyor

TRT Market stoklarında yer alan; mont, kazak, polar, penye, bere, eldiven, ayakkabı, çanta gibi yapımlara ait ürünlerde, özellikle depremzede çocukların kullanımına sunulmak üzere Kızılay iş birliğinde bölgeye ulaştırılmak üzere hazırlanıyor.

AFAD tarafından acil ihtiyaçlar olarak listelenen; bebek bezi, battaniye, ısıtıcı, çorap, mont, eldiven, uyku tulumu, su, powerbank, çadır, el feneri, hijyen malzemeleri, bot, çizme, ayakkabı, içlik takımı, bere, tuvalet kâğıdı, pil, konserve ve yastık gibi birçok ayni yardım da kampanya kapsamında tedarik edilerek konteynerlerle AFAD’a teslim edildi.

Bir yanıt yazın