Bilim ve Teknoloji

WhatsApp, grup sohbetlerinin eski katılımcılarını göstermeye başlayacak

Kullanıcılarına kısa bir süre grup sohbetlerinde belirli kullanıcıları sessize alma imkanı sunan WhatsApp, şimdi yine grup sohbetleri ile ilgili bir yenilikle karşımıza çıkıyor. Dünyanın önde gelen mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, bundan böyle, bulunduğunuz sohbetin geçmiş katılımcılarını görüntülemenize izin verecek.

Şirket bu özelliği halihazırda Android uygulaması için geliştirmeye başlamıştı. Şimdi ise WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre uygulamanın iOS sürümü için de bu özellik geliştiriliyor.

 

“Geçmiş Katılımcılar” özelliği ile WhatsApp kullanıcıları, son 60 gün içinde bir gruptan kimin ayrıldığını veya çıkarıldığını görebilecek. Şirket, bir süre önce de tüm üyelere bildirilmeden bir gruptan sessizce çıkılmasına izin veren bir işlev geliştirdiğini açıklamıştı. Yani aslında iki özellik birbirinin tamamlayan özellikler olarak karşımıza çıkıyor. Bir gruptan sessizce çıkabileceksiniz, ancak gruptakiler merak ederse 60 gün içinde sizin o gruptan çıktığınızı görebilecek. Kısacası WhatsApp kullanıcıları sessiz sedasız ortadan kaybolamayacak

Bir yanıt yazın