Kıbrıs

18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri devam ediyor… Sosyal Hizmetler Dairesi’nden yardım alan yaşlılar iftar yemeğinde bir araya geldi –

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi’nden yardım alan yaşlılar, Girne Acapulco Resort Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yaklaşık 200 kadar yaşlının katıldığı iftar yemeğine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu da katılarak, yaşlılarla bir araya geldi, onlarla sohbet etti.
İftar yemeğinde konuşan Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Alev Ecevit, yaşlılarla bir araya gelmekten onur ve mutluluk duyduklarını kaydetti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gadiyanoğlu da yaşlılarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, yaşlılarla sadece bir hafta değil her zaman iç içe olunması gerektiğine dikkat çekti.

Gardiyanoğlu, “Sizler bizim için çok değerlisiniz . Bugün burada var olmuşsak bu terbiyeyi almışsak ülkemizi, devletimizi, bayrağımızı ve üzerine bastığımız topraklara sevdalıysak ,bunları sizlerden edindiğimiz bilgi birikimi sizlerden aldığımız tecrübe ve terbiyeye borçluyuz” diye konuştu.

Göreve geldiği 2024 yılını sosyal hizmet yılı ilan ettiğini anımsatan Gardiyanoğlu, bundan sonraki süreçte kendilerinden sonra gelecek idarecilere daha kalıcı bir sistem bırakmak için çalıştıklarını kaydederek, Bakanlık olarak her zaman yaşlıların yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Bir yanıt yazın