DünyaManşet

Adele, insanların görgü kurallarını” unuttuğunu söyledi

Adele, hayranların müzisyenlere nesne fırlatmasına karşı konuştu İngiliz şarkıcı, Caesars Palace’taki izleyicilere Pink ve Bebe Rexha’nın karıştığı bir dizi olayın ardından insanların “görgü kurallarını” unuttuğunu söyledi Adele , son zamanlarda sahnede müzisyenlere nesneler fırlatan insanlara karşı konuştu ve seyircilerine denerlerse “seni öldüreceğini” söyledi. İngiliz şarkıcı, Las Vegas’ta ikamet ettiği Weekends With Adele’yi icra ettiği Caesars Palace’ta izleyicilerle konuşurken elinde bir T-shirt silahı tutarken görüntülendi .

Kalabalığa bir tişört fırlattıktan sonra şaka yaptı, “İnsanlara bir şeyler çekebilecekken sanatçıya bir şeyler atmayı bırakın… Bu insanları görüyorum. Bu insanlar onu kaybetti, hayal edebiliyor musunuz?”

Geçen hafta Pink , sahneye annelerinin küllerinden bir torba atan bir hayranına seslenmek için Londra’daki bir performansını duraklattı. “Bu senin annen mi?” Amerikalı şarkıcının olayla ilgili görüntülerde sorduğu duyuluyor. “Bu konuda ne hissettiğimi bilmiyorum.”

Yine geçen hafta, Amerikalı country-pop şarkıcısı Kelsea Ballerini, Idaho’daki bir performansı sırasında yüzüne bir cisim çarptı. Ballerini daha sonra sahnede “Kendinizi güvende hissetmiyorsanız, lütfen çevrenizdeki birine bildirin” dedi. “Birisi çok fazla zorluyorsa veya o içgüdüsel duyguya sahipseniz, her zaman işaretleyin. Eşyaları fırlatmayın.”

Geçen ay, pop şarkıcısı Bebe Rexha, New York’ta bir konserde bir seyirci tarafından fırlatılan bir telefon yüzünden yüzüne çarptı ve gözü morardı. 27 yaşındaki bir adam daha sonra tutuklandı ve saldırı ile suçlandı.

Bir gün sonra, Los Angeles’taki bir Ava Max şovu sırasında bir kişi sahneye koştu ve şarkıcıya o kadar sert bir tokat attı ki, tweet’ine göre “[onun] gözünün içini kaşıdı” .

Geçen yıl Steve Lacy, sahnede bir hayran tarafından fırlatılan bir iPhone’u parçaladı, Lady Gaga ise Toronto’da sahne alırken kendisine bir oyuncak bebek fırlatan bir seyirci tarafından hedef alındı.

Bir yanıt yazın