Türkiye

AK Parti’nin 4’üncü Olağanüstü Kongresi yapılıyor…Erdoğan: Türkiye’yi hedefleriyle buluşturmakta kararlıyız

Türkiye’de iktidarda olan AK Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Spor Salonu’nda bugün yapılıyor.

Kongreye Cumhumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Başbakan Ünal Üstel de davetli olarak katılıyor.

Kongre dolayısıyla ülkenin değişik yerlerinden başkente giden partililer, Ankara Spor Salonu önünde toplandı.

Ak Parti Genel Başkanı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile alana girişinin ardından spor salonunun dışarısında bekleyenleri kısa bir konuşma yaparak selamladı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, Türkiye’yi hedefleriyle buluşturmakta kararlı olduklarını vurguladı.

Erdoğan, konuşmasında “Bizi yıldırmak isteyenlere aldırmıyoruz. Terör örgütlerini kullanarak bizi köşeye sıkıştırmaya çalışanlara boyun eğmiyoruz.Bizi yıldırmak isteyenlere aldırmıyoruz. Aba altından sopa gösterenlere prim vermiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünün Türkiye yüzyılı için çok özel ve istisnai bir gün olduğunu belirterek, yeni bir döneme, yepyeni bir heyecanla merhaba denileceğini kaydetti.

AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar 3’ü olağanüstü olmak üzere toplam 10 tane büyük kongre yaptığını belirten Erdoğan, “Bu kongrelerin tamamını da birileri gibi sandalyelerin havalarda uçuştuğu atmosferde değil, büyük bir coşkuyla, kardeşlik ve uhuvvet ikliminde icra ettik” dedi.

Erdoğan, 14 ve 28 Mayıs seçimlerini AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak büyük bir zaferle başardıklarına dikkati çekerek,

AK Parti’nin 22 yıllık tarihinde17’nci seçim zaferine imza attığını söyledi.
Seçimlerden hemen sonra hiç vakit kaybetmeden hükümeti kurduklarını ve Türkiye Yüzyılı’nın inşası için tekrar çalışmalarabaşladıklarını söyleyen

Erdoğan, “Çeşitli zorluklarla da karşılaşsak, Türkiye’yi hedefleriyle buluşturmakta kararlıyız” dedi.

Bir yanıt yazın