KıbrısManşet

ALİŞAN ŞARKILARIYLA, YAVUZ SEÇKİN SKEÇLERİYLE SAHNE ALDI

 

Ülkemizde konser ve stendap sezonu, Lord’s Palace Hotel’de düzenlenen Alişan konseri ve Yavuz Seçkin gösterisiyle açıldı.

Hayranlarıyla buluşan Alişan, nefes kesen konserle, onu izlemeye gelen dinleyicilerine birbirinden güzel şarkılarla eğlenceli bir akşam yaşattı.

Sahne ilk olarak Yavuz Seçkin skeciyle açıldı

Erol Evgin benzetmesi ile sahneye çıkan Yavuz Seçkin sahnede, Mehmet Ali Erbil, Sibel Can, Tarkan, Erol Evgin, Aziz Yıldırım, Mustafa Topaloğlu, Zeki Müren, Cemil İpekçi gibi taklitlerle izleyicileri kahkahaya boğdu.

Ardından sahneye Alişan çıktı. İlk olarak ‘Allah’ım Neydi Günahım’ şarkısıyla açılışı yapan Alişan izleyicilere güzel bir akşam yaşattı.

İlerleyen günlerde yaz sezonuna girecek olan ülkemizde sanatçıların ard arda hotel ve eğlence yerlerinde sahne alması bekleniyor.

Alişan, sahnede eşi Buse Varol’un doğum gününü kutladı

 

Alişan’ı izleyenler arasında eşi Buse Varol da vardı. Buse Varol’un doğum gününü izleyicilerden izin alarak kutlayan Alişan, daha sonra yine izleyicilerden izin isteyerek eşine ‘Yeşil Gözlüm’ şarkısını armağan etti.

Yavuz Seçkin komik anlar yaşattı

 

Sahneye Bülent Ersoy’un maketiyle çıkan Yavuz Seçkin sevenlerini güldürdü. Daha sonra eğlence, Seçkin’in skeçleriyle devam etti. Hemen ardından sahneyi Alişan aldı. Saatlerce sahnede izleyicilerini eğlendiren Alişan’ın formu ve neşesi hayranlık uyandırdı.

Bir yanıt yazın