KıbrısManşet

Amcaoğlu: “Her an ulaşılabilen bir Belediye Başkanı olacağım”

”Kapım herkese açık olacak, her an, her durumda ulaşılabilen bir belediye başkanı olacağım” diyen Amcaoğlu, seçim sürecinde kimseyi kırmadan, son derece seviyeli ve centilmence davranacaklarının sözünü verdi.

Amcaoğlu, “40 günlük seçim sürecinin sonunda herkes bir birinin yüzüne bakacak, kimseyi kırmanın anlamı yok” diye konuştu.

Amcaoğlu, özetle “Her alanda çok iyi işler yapabilirsiniz ama bırakma zamanı geldiğinde bırakmaz ve görevde ısrar ederseniz, sizi eski iyi performansınızla değil, son performansınızla iyi hatırlamayabilirler” ifadelerini kullandı.

Hedefinin Gönyeli, Yenikent, Alayköy, Yılmazköy ve Kanlıköy’ü daha ileriye taşınması olduğunu belirten Amcaoğlu, seçilmesi halinde ilk olarak altyapıdan üst yapıya kadar birçok soruna çözüm bulmak için hiç zaman kaybetmeden çalışacağını belirtti.

Vatandaşın nabzının yoklandığı şu günlerde, belediye başkanlığını daha şimdiden rekorla kazanacağı kesin gözüyle bakılan Amcaoğlu, parti, renk, yandaş gözetmeksizin yasal çerçevede yaptığı iyiliklerle birlikte, şaibeli hiçbir karara imza atmaması ve kendisinden yardım isteyen her vatandaşa gösterdiği yakın ilgi ve alakayla takdir topluyor.

Bir yanıt yazın