Kıbrıs

Asbank, ’de yayınlan “Sessiz Dostlar” programına desteğini artırdı

Sosyal farkındalık yaratmak amacıyla haftada bir yayınlanan “Sessiz Dostlar” programına Kurumun 60’ıncı kuruluş yıldönümünde yeni bir soluk geldi.

Çağtay Karip başkanlığındaki Asbank heyeti Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nu (K) ziyaret ederek, Kurum müdürü Meryem Özkurt ile görüştü.

Asbank Genel Müdürü Çağtay Karip, Özkurt ile görüşmesinde “sessiz dostlar”programına üç yıldır yaptığı desteği imzalanacak protokol ile artırma kararı aldığını açıkladı.

Karip, ‘Asbank-Dostbank’ sloganı ile sokak hayvanlarının yanında olduklarını dile getirerek, kendilerine böyle bir imkan tanındığı için program yapımcısı Özten Büyükalsancak’a teşekkür etti.

K Müdürü Meryem Özkurt ise, kurumun 60’ıncı yılında böyle bir katkının yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür programların farkındalığı artırdığına dikkati çekti.

Özkurt, bu program sayesine can dostlara duyarlılığın arttığını vurguladı ve desteğinden dolayı Karip ve Asbank’a teşekkür etti.

“Sessiz Dostlar” yapımcısı Özten Büyükalsancak da, can dostlara artırılan katkından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür yayınlarla duyarlılığın ve farkındalığın artması ve can dostlara sahip çıkılmasının önemini anımsattı.

Üç yıldır sessiz dostların sponsoru olan Asbank, birçok can dostun, hayatta kalmasına destek oluyor.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’ndaki kedi ve köpeklerin de yanında olan Asbank, sokakta yaşama savaşı veren tüm can dostlara da “sessiz dostlar” programı aracılığı ile destek veriyor.

Bir yanıt yazın