Spor

Avrupa organizasyonlarında rövanşlar oynanacak

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde 3. eleme turunun ikinci ayağında bugün 10 maç oynanacak.Ligin Güney Kıbrıs temsilcisi Apollon da 4-0’lık yenilginin rövanşında Maccabi Haifa ile karşı karşıya gelecek.

Diğer yandan, UEFA Avrupa Ligi’nde 3. eleme turu rövanş müsabakaları da bugün başlıyor.Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki 2 numaralı organizasyonunda, 3. eleme turunun ikinci ayağında bugün tek, perşembe günü ise 6 maç oynanacak.

Turnuvadaki Türk temsilci Fenerbahçe, konuk ettiği Çekya’nın Slovacko takımını ilk maçta 3-0 mağlup etmişti. Fenerbahçe bu maçın rövanşına perşembe günü deplasmanda çıkacak.

Öte yandan, Avrupa Konferans Ligi’nde de üçüncü eleme turu rövanş müsabakaları bugünden itibaren yapılacak. Lig’de bugün 2, yarın tek Perşembe günü ise 29 maç oynanacak.

Türk temsilciler, rövanş maçlarına perşembe günü evinde çıkacak. Medipol Başakşehir, İzlanda ekibi Breidablik’i saat 20.45’te, Konyaspor ise Lihtenştayn’ın Vaduz takımını 20.00’de konuk edecek.

Bir yanıt yazın