Kıbrıs

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve MAGEM işbirliğinin ilk faaliyeti yapıldı

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve MAGEM Maraş işbirliğiyle “madde kullanımı ve önleme çalışmalarına yönelik faaliyetler zincirinin” ilki yapıldı.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’ndan verilen bilgiye göre, Komisyon Başkanı TeyfideTecel Hatipoğlu, bağımlılık ve zararları konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hatipoğlu, ülke genelinde bilinçlenmeyi yaygınlaştırmayı hedeflediklerini, çeşitli bölgelerde yürütülecek ortak projelerle çalışmalara devam edileceğini kaydetti.Hatipoğlu, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu önderliği ve MAGEM Maraş ortaklığıyla yürütülecek tüm çalışmaların farklı projelerle Mağusa bölgesi halkına, ailelere, destek ve umut verici olmayı hedeflediklerini belirtti.Çocuk ve gençlerin potansiyel hedefler olabileceğini ifade eden Hatipoğlu, “Boş zamanlarını verimli değerlendiren, farkındalığı yüksek bireylerin zararlı alışkanlıklara yönelme riskinin düşük” olduğunu ifade etti.

İyileşme Danışmanı Feyza Süral da MAGEM Maraş personeline danışanlardan toparladıkları bağımlılık sürecinde önlemlerle örgütlenmiş süreç bilgisini ve yaşam deneyimlerini aktardı.

Bir yanıt yazın