Kıbrıs

“Bayrak FM Yaz Konseri” Zahra Sokak’ta gerçekleştirildi.. Fikri Karayel şarkılarıyla coşturdu

İlki 2017 yılında gerçekleşen Bayrak FM Yaz Konseri, bu yıl Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun 60’ıncı yıl etkinlikleri kapsamında Lefkoşa Zahra Sokak’ta gerçekleştirildi.

Kurulduğu günden bu yana Kıbrıslı sanatçılara verdiği desteği sürdüren Bayram FM, yaz konseri için bu yıl Fikri Karayel’i ağırladı.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı himayelerinde gerçekleştirilen gecede, Fikri Karayel şarkıları ve sahne performansıyla izleyenleri adeta büyüledi.

Gecede ayrıca, Avrupa ve Dünya şampiyonları Nev Gençler Fitness, performansları ile izleyenlerden tam not alırken, 90’lardan bugüne mixleriyle Dj Serdar Eren de çaldığı parçalarla izleyenleri coşturdu.

Sunuculuğunu Bayrak FM programcılarından Cihan Çayan ve Şirin Murçak’ın yaptığı gecede, Bayrak Radyo Televizyon Müdürü Meryem Özkurt, BRT’nin 60’ıncı yılını kutlamanın gururu içeresinde olduğunu kaydetti.

Özkurt “2017’den beridir Bayrak FM konserleri geleneksel olarak her yıl yapılıyor. Bu yıl Bayrak radyosunun 60’ıncı kuruluş yıldönümü. Ben katkı koyan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Gecede Bayrak FM programcıları da hazır bulundu.

Bir yanıt yazın