Kıbrıs

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu ile SOS Çocukköyü Derneği arasındaki işbirliğine yönelik protokol yenilendi

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti SOS Çocukköyü Derneği arasındaki işbirliğine yönelik protokol yenilendi.

İşbirliği Protokolü’ne BRT Müdürü Meryem Özkurt ile SOS Çocukköyü Derneği adına Ulusal Direktör Refika İnce imza koydu.Yenilenen İşbirliği Protokolü ile Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Bildirgesi çerçevesinde ülkemizde ailesini kaybetmiş veya kaybetme riski taşıyan; hakları ihmal edilen ve istismara maruz kalan çocuk ve gençlere yönelik hizmetler sunan SOS Çocukköyü Derneği ile BRT arasında işbirliği alanlarının genişletilmesi ve toplumsal farkındalığı artırmaya yönelik projelerde birlikte çalışılması öngörülüyor.

BRT Müdürü Meryem Özkurt SOS Çocukköyü Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yaparak BRT’nin böylesi önemli bir toplumsal misyon üstlenen Dernek ile her zaman işbirliği içerisinde olduğunu ve olacağını söyledi.

SOS Çocukköyü Derneği Ulusal Direktörü Refika İnce de konuşmasında BRT ile ortak çalışmalar yürütmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek BRT’ye koşulsuz destekleri için teşekkür etti.

SOS Çocukköyü Derneği İnsan Kaynakları Sorumlusu Berna Azkal, İletişim Koordinatörü Simge Özkan ve Ulusal Ofis Stajyeri Ülkü Başar’ın da hazır bulunduğu görüşmede ayrıca BRT’nin Yeni Yayın Dönemi’nde yayınlanmak üzere SOS çalışmaları ve hizmetlerini konu alacak bir televizyon programının hazırlanması karara bağlandı.

Bir yanıt yazın