Manşet

Belediyeler Reformu toplantısı sonrası parti başkanları ’ye konuştu

 

Belediyeler Reformu ile ilgili Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Başbakan Faiz  Sucuoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya katılan Parti başkanları ’ye değerlendirmelerde bulundu.

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay toplantının samimi ve veririmli geçtiğini kayderek, tüm parti başkanlarının yapıcı davrandığını ifade ettti.

Özersay, “Uzlaşmaya yakın olunduğunu düşünüyoruz” diyerek, Belediyeler reformu konusunda hükümet ile muhalefetin birlikte ortak akılla sorunun çözümü için birlikte çalışmaya başlanmasının önemini vurguladı.

Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı ise toplantıyı olumlu bulduğunu kaydederek, muhalefetin güzel tekliflerle geldiğini tavrını oldukça yapıcı bulduğunu söyledi.

Arıklı, hafta başında bir Ac-Hoc komite kurulacağını kaydederek, konunun enine boyuna konuşulacağını, görüş alınacağını belirtti.

 

Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu ise toplatıda öneriler ortaya konulduğunu kayderek, konuyla ilgili Ad-Hoc komite kurulmasını kararlaştırıldığını anlattı.

Ataoğlu, Belediyeler Reformu ile ilgili çalışmaları kimse zarar görmeden, tüm partilerin hemfikir olduğu şekilde sonlandırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Bir yanıt yazın