Kıbrıs

DAÜ ile AÖA arasında, akademik, bilimsel ve kültürel işbirliği protokolü imzalandı

Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Atatürk Öğretmen Akademisi arasında imzalanan akademik, bilimsel ve kültürel işbirliği protokolüne DAÜ Rektörü Prof.Dr Aykut Hocanın ile Atatürk Öğretmen Akademisi Başkanı Doç. Dr. Güner Konedralı imza koydu.

İmza töreninde konuşan DAÜ Rektörü Prof. Dr Aykut Hocanın, Atatürk Öğretmen Akademisi’nin en eski Yüksek Öğrenim Kurumlarından olduğunu belirterek, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin çalışmalarına verdiği desteğin de çok önemli olduğunu söyledi.

Hocanın, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin Atatürk Öğretmen Akademisi ile uzun süredir var olan işbirliğinin artarak devam etmesi arzusu içinde olduklarını belirterek, her iki kurumun süren işbirliğinin memnuniyet verici olduğunun altını çizdi.

Atatürk Öğretmen Akademisi Başkanı Doç.Dr Güner Konedralı da, DAÜ ile geçmişten bu yana devam eden işbirliğin yenilenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Önemli olanın DAÜ’nin geleceğinin parlaması olduğunu belirten Konedralı, bu işbirliğinin ileriki yıllara taşınması arzusunda olduklarını kaydetti.

Bir yanıt yazın