Kıbrıs

DAÜ ile Kuzey Kıbrıs Genç Müteşebbisler Derneği’nden deprem paneli

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Kuzey Kıbrıs Genç Müteşebbisler Derneği (Junior Chamber International – JCI) işbirliğinde yarın deprem paneli düzenlenecek.

DAÜ’den verilen bilgiye göre panel 10.00’da, DAÜ Aktivite Merkezi Salonu’nda başlayacak.

Panelde, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeofizik Mühendisleri Odası Şube Başkanı ve Jeofizik Yüksek Mühendisi Burak Çatlıoğlu “Kuzey Kıbrıs’ın Deprem & Tsunami Tehlikesi ve Riskleri”, DAÜ İdari ve Teknik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serhan Şensoy “Deprem Öncesinde Yapılarımızda Ne Tür Önlemler Almalıyız?” ve Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) Yerbilim Mühendisleri Odası Başkanı Oğuz Vadilili “Ülkemizdeki Yasal Mevzuat” konulu sunum yapacak.

Öte yandan, DAÜ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (DAÜ-GİMER) ile JCI ortaklığında girişimcilik ve liderlik konulu eğitim semineri düzenlenecek. Eğitim semineri yarın saat 13:00’te, DAÜ Aktivite Merkezi Salonu’nda verilecek.

Panel ile girişimcilik ve liderlik konulu eğitimlere katılmak için https:tinyurl.com3we3v5vw üzerinden kayıt yaptırması gerektiği kaydedildi.

Bir yanıt yazın