Kıbrıs

Dinçyürek:Yeni yılın tüm hastalara şifa getirmesini dilerim

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, yeni yıl dolayısıyla Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’ni ziyaret etti.Bakan Dinçyürek, burada Onkoloji Servisi tarafından düzenlenen yeni yıl etkinliğine katıldı.

Bando takımı ve noel babanın bulunduğu etkinlikte, çocuklar gönüllerince eğlenerek keyifli dakikalar yaşadı.

Sağlık Bakanı Dinçyürek, etkinlikte yaptığı konuşmada, Çocuk Onkoloji Merkezi’ndeki çocukların ve sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı.Çocukların yeni yıl dolayısıyla eğlenceli bir gün geçirmesinin ayrı bir moral kaynağı olduğunu belirten Bakan Dinçyürek, yeni yılın tüm hastalara şifa getirmesini temenni etti.Bakan Dinçyürek, doktorlar ve tüm ekibe özverili hizmetleri nedeniyle teşekkür etti ve çocuklara hediyeler dağıttı.

Sağlık Bakanı Dinçyürek daha sonra da Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.Sorumlu Hekim Dr. Cansel Öztekiner’den merkezle ilgili bilgi alan Dinçyürek, tedavi gören hastaların ve sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı.

Bakan Dinçyürek, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’nin daha fazla kapasitesini artırmanın mümkün olmadığını ifade etti.Toplumdan gelen talepler ve ihtiyaçları karşılamak adına, yatak kapasitesini yükseltmek, ilave merkezler yaratmak gerektiğini kaydeden Dinçyürek, bu yönde gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Bir yanıt yazın