Kıbrıs

Doğukan, Özkurt ve BRT SPOR’u ziyaret etti

(BRTSPOR) Makedonya Ohrid’deki 25 kilometrelik uluslararası yüzme maratonunda dördüncülük elde eden Doğukan Ulaç, BRTSPOR SERVİSİ’ne açıklamalarda bulundu.

Bu yıl 35’incisi yapılan “Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı”nda üçüncü şampiyonluğunu elde etmesinin ardından Uluslararası Yüzme Birliği’nin Makedonya’daki geleneksel yarışına katılan sporcu, bu yarışın ardından sezonu kapatarak kısa tatil için KKTC’ye geldi.Doğukan, adaya gelişinin ardından ilk açıklamaları BRTSPOR SERVİSİ’ne yaptı.

Milli Yüzücü, BRTK Müdürü Meryem Özkurt’u da ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özkurt, başarılarıyla ülkeye birden çok kez gurur yaşatan Doğukan’ın uluslararası organizasyonlarda hedeflediği sonuçlara ulaşması dileğinde bulundu.

Türkiye, 26 Ağustos’’ta yapılan maratonda ilk kez, elde ettiği sonuçlarla sezona damga vuran KKTC’li yüzücü Doğukan Ulaç’la temsil edilmişti.

Türkiye’de Avrupa Yüzme İhtisas Kulübü’nü temsil eden ve bir süredir çalışmalarını Kayseri deki Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi’nde sürdüren Doğukan, ilk kez kulaç attığı 25 kilometrelik parkurda kürsüyü az farkla kaçırdı.Yarışın ilk 12 kilometresini önde geçen Milli yüzücü 5.02.19 la üçüncü olan İtalyan yüzücünün ardından 5.05.58’lik süreyle dördüncü bitirerek yine büyük takdir topladı.

Makedonya’dan dün akşam adaya dönüşünün ardından ilk ziyareti BRTK Kurum Müdürü ve SPOR SERVİSİ’ne gerçekleştiren Doğukan, kısaca sezonu değerlendirdi, aynı zamanda hedeflerini anlattı.

Bir yanıt yazın