Kıbrıs

Dörtyol kavşağında salon araç ile vinç çarpıştı: 2 kişi yaralandı

Dörtyol kavşağında bu sabah saatlerinde bir salon araçla vinç aracın çarpıştığı kazada, salon araç sürücüsü Beril Yaren Alkaşi ve araçta yolcu olarak bulunan Gönül Memiş yaralandı.

Polisten verilen bilgiye göre kaza bu sabah saat 08.35’te Dörtyol kontrollü yol kavşağında medyana geldi.

Dörtyol kavşağında, kuzeyden güneye doğru dikkatsizce seyreden Beril Yaren Alkaşi (K-24), yönetimindeki ZUC 405 plakalı salon araçla, Dörtyol’a doğru gitmek için kavşağa geldiğinde ana yolda giden araçlara öncelik hakkı tanımadan Gazimağusa-Lefkoşa ana yoluna giriş yapmasıyla, bu esnada ana yolda soldan birinci şeritte Lefkoşa istikametine doğru kavşağa geldiğinde süratini azaltmadan dikkatsizce seyreden Mahmut Ayçiçek (E-54) yönetimindeki PE 059 plakalı vinç aracın önünü tıkamasıyla iki araç çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan ZUC 405 plakalı araç sürücüsü Beril Yaren Alkaşi ve araçta yolcu olarak bulunan Gönül Memiş (K-48) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerine müteakip Beril Yaren Alkaşi tedbir maksadı ile acil serviste müşahede altına alınırken, Gönül Memiş ise göğüs kafesinde kırık teşhisi ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet hastanesine sevk edildi.

Bir yanıt yazın