Kıbrıs

Emekli Polisler’den açıklama:Teşkilatın itibarı mesnetsiz yorumlarla sarsılamaz

 

Emekli Polisler Derneği (Empolder), polisin emniyet ve güvenliği sağlamaya yönelik hareketlerinin tek yanlı video kurgulaması ile çarpıtıldığını vurgulayarak, polis teşkilatının yıpratılmaması gerektiğini vurguladı.

 

 

Yeni Belediyeler Yasası’nın görüşülmesi sırasında Cumhuriyet Meclisi önünde yaşanan olaylarla ilgili basına açıklama yapan  Emekli Polisler Derneği Genel Başkanı Nurettin Çırakoğlu, alanın emniyet ve güvenliğini sağlamaya yönelik hareketlerin tek yanlı video kurgulaması yapılarak çarpıtıldığını kaydetti.

 

Polis Teşkilatı’nın gücünü Anayasa ve yasalardan alarak halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla 24 saat görev yürüttüğünü anımsatan Çırakoğlu, maksadını aşan mesnetsiz yorumlarla teşkilatın itibarının sarsılamayacağını belirtti.

Çırakoğlu’nun yaptığı açıklamasında, “Gücünü, Anayasa ve yasalardan alan polis teşkilâtı halkının huzur ve güvenliğini sağlamak adına tüm unsurları ile 24 saat görevinin başında ve halkının hizmetinde olduğunu, maksadını aşan mesnetsiz yorumlarla Polis Teşkilatının itibarının sarsılamayacağı herkesçe bilinmelidir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” dedi.

 

 

Bir yanıt yazın