ManşetSporTürkiye

Fenerbahçe imza an meselesi

Fenerbahçe, Arda Güler’in yerini doldurmak için hemen görüşmelere başlamıştı. Rus medyasına göre Fenerbahçe anlaşmaya çok yakın. Yönetim, 3. bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Yıldız oyuncu ile yapılan görüşmelerde son anda bir pürüz çıkması halinde B planı da hazır.

Hollanda ekibi, bonservisi Dinamo Moskova’da bulunan Polonyalı yıldızı kadrosuna katmak için girişimlere başlamıştı. Ancak Fenerbahçe devreye girerek bu transferde büyük yol katetti. Sarı-Lacivertliler, Dinamo Moskova’ya 10 milyon Euro’luk bir teklif yaparak resmi olarak görüşmelere başladı.

Rus medyasından Match TV’de yer alan habere göre iki kulüp, Szymanski’nin satışı konusunda büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Taraflar, ödeme planı ve bonuslar konusunda son görüşmeleri yapıyor. Fenerbahçe, 24 yaşındaki orta saha oyuncusuyla da el sıkıştı.

Yönetim, Szymanski’ye bir an önce imza attırıp, 9-15 Temmuz tarihlerinde Rusya’nın St.Petersburg şehrinde düzenlenecek olan Pari Premier Cup turnuvasına yetiştirmek istiyor. Polonyalı yıldız, Ryan Kent ve Edin Dzeko’nun ardından bu sezonki 3. transfer olacak gibi görünüyor.

Fenerbahçe’nin, Arda için yapılan görüşmeler sırasında Real Madrid’den, takımdaki genç oyuncuların transferi konusunda öncelik sözü aldığı öne sürüldü. Sarı Lacivertliler’in, Szymanski için yapılan görüşmelerde son anda bir pürüz çıkması halinde B planı olarak Reinier’i belirlediği kaydedildi.

Brezilyalı yıldız, 2020’da Flamengo’dan 30 milyon Euro bonservis bedeliyle İspanyol devine transfer olmuştu. Dortmund ve Girona’da kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, satın alma opsiyonuyla kiralanabilir.

Bir yanıt yazın