ManşetSpor

Fenerbahçe sahadan çekildi, Galatasaray’ın 11’i, sahada yedekleriyle maç yapıyor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Turkcell Süper Kupa maçı, Galatasaray’ın 2. dakikada gol atması ve Fenerbahçe’nin 2. dakikada sahadan çekilmesiyle yarıda kaldı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Fenerbahçe adına maçta yaşanması muhtemel 3 senaryo bulunuyodu.

Bunlar sırasıyla;

1-Fenerbahçesahaya 9 futbolcuyla çıkacak. Müsabakanın devam etmesi için bir takımda en az 7 oyuncu yer alması gerektiği için, bir süre peş peşe veya aynı anda 3 futbolcu oyundan çıkacak ve hakem karşılaşmayı oynatamayacak.

2-İkinci ihtimale göre, sahaya çıkan Fenerbahçe U19 takımı oyuncuları hakemi alkışlama ya da benzeri protesto eylemleriyle peş peşe kırmızı kartlar görecek ve maç devam etmeyecek.

3-Son ihtimale göre, U19 takımı futbolcuları sahaya çıkacak, başlama vuruşundan hemen sonra sahayı terk ederek 3-0 hükmen mağlup sayılacak. Ardından ise TFF’nin vereceği ceza kararı beklenecek.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Süper Kupa kararını duyurduğu açıklamasında, “Şanlıurfa’ya U19 takımıyla gideceğiz ve 90 dakikalık bir maç olmayacak” ifadelerini kullanmıştı.

Hürriyet’in haberine göre 3’üncü ihtimalin gerçekleştiği maçta, maçın ilk dakikalarında sahayı terk etmesi beklenen Fenerbahçe, henüz maçın ikinci dakikasında beklenmedik bir şekilde Galatasaray’dan bir de gol yiyerek sahadan çekildi.

Tahminlere göre Galatasaray’ın hükmen galip sayılması beklenen maç için Türkiye Futbol Federasyonu’nun alacağı karar merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın