SporTürkiye

Galatasaray’da Lucas Torreira için karar verildi!

Şampiyonluk sonrası gelecek sezon çalışmalarına başlayan sarı kırmızılılar, iddialı bir kadro kurmak istiyor. Takımdaki birçok oyuncuya teklif gelirken, geleceği merak edilen yıldız oyuncu Lucas Torreira ile ilgili beklenen haber geldi. Geçtiğimiz Transfer dönemlerinde yaptığı takviyelerle adından sıkça söz ettiren Galatasaray’ın en çok konuşulan transferlerinden biri Lucas Torreira olmuştu. Aslan, 2021/2022 sezonunda Fiorentina’da forma giyen ve bonservisi Arsenal’de bulunan Uruguaylı yıldız için 6 milyon Euro ödemişti. Sarı-kırmızılı takımın ligde mutlu sona ulaşmasında önemli payı olan Uruguaylı orta saha oyuncusunun gelecek sezon da kalması büyük ölçüde kesinleşti.

MILAN VE FIORENTINA’NIN TEKLİFLERİ REDDEDİLDİ Sezonun bitmesinin ardından, Torreira’nın geçen yıl kiralık olarak forma giydiği Fiorentina ve Milan kulüpleri, Galatasaray’a bonservis için resmi tekliflerde bulundu.

Futbolcuyu zaten bırakmak istemeyen sarı kırmızılı yönetim, her iki öneri 10 milyon Euro’nun altında olunca direkt olumsuz yanıt verdi.

Lucas Torreira da tatile gitmeden önce Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ile görüşüp, İstanbul’da mutlu olduğunu ve takımda kalmak istediğini söyledi.

Bir yanıt yazın