Kıbrıs

Gardiyanoğlu:Kablo ile elektrik sayesinde vatandaş daha makul ve çevre dostu enerjiye kavuşacak

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı, Milletvekili Sadık Gardiyanoğlu, BRT’nin ‘Burası Önemli’ programında Levent Kutay’ın sorularını yanıtladı.

20 Temmuz törenlerinde Ercan açılışı ve verilen mesajları değerlendiren Gardiyanoğlu, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 20 Temmuza bir kez daha tarihi bir ziyaretle ve açılışla anlam katmasından onur duyduklarını söyledi.

Yeni Ercan’ın KKTC’ye hayırlı olmasını dileyen Gardiyanoğlu, küçük eksikliklerinin de yakında tamamlanmasıyla, Kıbrıs Türk Halkı’nın dünya standartlarında hizmet alacağını söyledi.

Gardiyanoğlu, Ercan’ın yakın zamanda uluslararası uçuşlura ev sahipliği yapacağına inandıklarını, atılan somut adımların koşa zamanda sonuç vereceğini ifade etti.

Başbakan Ünal Üstel’in Ankara ziyaretinin de tarihi bir imza ile gerçekleştiğine işaret eden Gardiyanoğlu, kablo ile elektriğin 4-5 yılda KKTC’ye geleceğini, vatandaşın, esnafın, sanayicinin daha makul fiyatlara, çevre dostu enerjiye kavuşacağını ifade etti.

Kalbo ile elektrik konusunda yapılan eleştirileri anlamsız bulduklarını kaydeden Gardiyanoğlu, “ Eleştiren arkadaşlar hep aynı şeyi yapıyor. Hala Sultan Koleji’ni de eleştirdiler, kurdelesini kestiler. Şimdi elektriği eleştiriyorlar, yarın kurdele kesme törenine çekinmeden katılırlar, hatta elektriği en çok onlar sahiplenecek” dedi.

Bir yanıt yazın