Yaşam

Girne Belediyesi ‘Kitap ve Kültür Günleri’ düzenleniyor

 

Girne Belediyesi ile Işık Kitabevi işbirliğinde, 23-29 Nisan tarihleri arasında, Girne Ramadan Cemil Meydanı ve Girne Belediyesi Sanat Galerisinde ‘Kitap ve Kültür Sanat Günleri’ etkinliği düzenleniyor.

Etkinlikler , Girne Ramadan Cemil Meydanı ve Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde  yer alacak.

Etkinlikle ilgili olarak Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası Meclis Salonu’nda  düzenlenen basın toplantısında konuşan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü Girne’de önemli kültür sanat  etkinliklerine imza attıklarını anımsattı..

Etkinlik Programı hakkında bilgi veren Güngördü, Kuzey Kıbrıs’ta yaşayan herkesi , bu etkinliklere katılmaya davet etti.

Işık Kitapevi  Direktörü  Nahide Merlen de, vatandaşları  Türkiye ve KKTC’den  önemli yazar şair ve gazetecilerin davet edildiğini etkinliğe katılmaya çağırdı.

Etkinlik programı çerçevesinde Türkiye’den Ahmet Telli, Latife Tekin, Mine Söğüt, Havva Tekin, Bora Ercan, Gazeteciler Barış İnce, Erdal Güney  Girne’de okuyucularla  buluşacak.  Etkinlikte çerçevesinde, kitap satışı yanında, müzik dinletileri yazarlarla söyleşi ve imza buluşmaları, şiir dinletileri, forum, seminerler ve masal atölyeleri yer alacak.

Girne Belediyesi Kitap ve Kültür Günleri’nde, sevilen müzik gruplarından Black  Trio 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 11:00’de, Retro Çalgıcıları da 24 Nisan 2022 Pazar günü saat 11:00’de Girne  Ramadan Cemil Meydanı’nda sahne alacak .

 

Bir yanıt yazın