Manşet

Göz kremi kullanmanın püf noktaları

Erken yaşlanma konusunda endişeleriniz varsa , işe göz çevrenizin bakımını yaparak başlayın . Bu bölgedeki cilt çok hassastır, bu nedenle genellikle yaşlanma belirtilerini ilk gösteren bölgedir. Genel olarak buna kırışıklıklar, sarkmalar ve koyu halkalar gibi sorunlar dahildir.

Bu cildi sağlıklı ve güçlü tutmak için göz kremi kullanmayı düşünün . Formüle bağlı olarak göz kremleri, yaygın cilt sorunlarını tedavi ederken cildi sıkılaştırabilir ve nemlendirebilir.

Daha genç olsanız bile göz kremi kullanmanın faydasını görebilirsiniz. Göz kremini uygulamaya ne kadar erken başlarsanız, etkilerinin keyfini o kadar uzun süre çıkarabilirsiniz.

Ancak tüm cilt bakım ürünlerinde olduğu gibi göz kremini de doğru şekilde uygulamak önemlidir. Bu sadece bölgeyi korumakla kalmayacak, aynı zamanda cildinizin faydalarını tamamen emmesini sağlayacaktır.

Göz kremi sürmenin en iyi yolu Göz kreminizden en iyi şekilde yararlanmak ve doğru uygulama için şu adımları izleyin:

1-Yüzük parmağını kullan. Bu sizin en zayıf parmağınızdır, dolayısıyla doğal olarak nazik bir dokunuşa sahip olacaktır. 2-Bezelye büyüklüğünde bir ürün toplayın.En iç köşeden başlayıp dışa doğru hareket ederek gözlerinizin altındaki küçük noktalara hafifçe vurun. Kremi alt kirpiklerinize çok yakın uygulamaktan kaçının. 3-Ürünü cildinize hafifçe vurun. Sürüklemekten veya sürtmekten kaçının.Kremin tamamen emilmesi için 2 dakika bekleyin. 4-Kalan cilt bakım ürünlerinizi ve makyajınızı uygulayın. 5-Çok fazla göz kremi kullanmamaya çalışın. Aksi takdirde krem ​​gözünüze girerek tahrişe neden olabilir. Talimatlar güvenli olduğunu söylemediği sürece göz kapaklarınıza göz kremi sürmeniz de önerilmez.

Genel olarak göz kremi gündüz nemlendiricisi ve güneş kreminden önce sürülmelidir. Bunun nedeni, göz kreminin genellikle hafif olması ve daha ağır formüllerin en son sürmesi gerektiğidir.

Gözleriniz için diğer cilt bakımı ipuçları Göz kremini doğru şekilde uygulamanın yanı sıra, göz cildi bakımı için şu ipuçlarını izleyin :

1-Bölgeye masaj yapın. Dolaşımı iyileştirmek ve şişkinliği azaltmak için göz çevrenizdeki cilde hafifçe masaj yapın. 2-Göz makyajınızı çıkarın. Göz makyajı yaparken uyumaktan kaçının. Göz çevresinde güvenle kullanılabilen nazik bir makyaj temizleyici kullanın. 3-Güneş gözlüğü takmak. Ultraviyole A ve B (UVA ve UVB) ışığı engelleyen güneşlikler giyin. Bu, bölgedeki göz kırışıklıkları ve cilt kanseri riskini azaltacaktır. 4-Bir şapka giy. Gözlerinizi ve göz kapaklarınızı daha fazla korumak için şapka takın. Kenar en az 3 inç genişliğinde olmalıdır.

Bir yanıt yazın