Spor

Halaand 30 gole ulaştı

Avrupa Liglerinde mücadele sürüyor. İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, deplasmanda Southampton’ı 4-1 yendi. Maçta 2 gol kaydeden Norveçli futbolcu Haaland, City’deki ilk sezonunda 30 gole ulaştı.

Üst üste 5. galibiyetini alarak puanını 67 yapan lig ikincisi Manchester City, Arsenal’i takibe devam ediyor.Real Madrid 28. haftasında konuk ettiği Villarrea’e 3-2 mağlup oldu ve şampiyonluk için umutlarını azalttı.Ligde 5. yenilgisin alan ve 59 puanda kalan Real Madrid, bir maç eksiği olan lider Barcelona’nın 12 puan gerisinde ikinci sırada kaldı.

Fransa Birinci Futbol Ligi’nde (Ligue 1) lider Paris Saint-Germain (PSG), deplasmanda Nice’i 2-0 mağlup etti.İki hafta sonra galip gelen PSG, puanını 69 yaparak en yakın rakibi Lens ile arasındaki farkı 6’ya çıkardı.İtalya Birinci Futbol Ligi’nde (Serie A) 29. haftanın kapanış maçında Lazio, Juventus’u 2-1 yendi.Bu galibiyetle Lazio, puanını 58’e yükseltti ve lider Napoli’nin 16 puan gerisinde 2. basamaktaki yerini korudu.

Bir yanıt yazın