Spor

İktisatbank BTM 1.Ligi’nde ara transfer dönemi başladı

İktisatbank Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 1.ligi kırmızı ve beyaz grupta hafta sonu oynanan maçlarla ilk devre tamamlandı. İlk devrenin tamamlanmasının ardından gözler ara transfere çevrildi. 7-14 Şubat 2022 tarihleri arasında ara transfer döneminin tamamlanmasının ardından İktisatbank Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 1.ligi kırmızı ve beyaz grupta ikinci devre19Şubat Cumartesi oynanacak maçlarla başlayacak.

BTM 1.ligde9.hafta maçlar sonunda kırmızı grupta Yenierenköy, beyaz grupta ise Lapta puan farkı ile ilk devreyi lider tamamladılar.
Kırmızı grupta 5 maçtan 3 maçı ev sahibi takımlar, 2 maçı deplasman takımları kazandığı ligde 11 gol atıldı. Haftayı lider giren SFC 1461 İskele Trabzon evinde Türkemenköy’e 2-1 mağlup olunca liderliği kaybetti. Yenierenköy evinde Geçitkale’yi 1-0 mağlup ederek puan farkı ile liderlik koltuğuna oturdu. Demirerler Cons. Demirhan evinde Gülgün Süt Düzova’yı 3-2, Akova Vuda evinde Mehmetçik’i, Serdarlı deplasmanda Vadili’yi aynı sonuçla 1-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.
Beyaz grupta ise 5 maçtan 3 maçı ev sahibi takımlar kazanırken, 2 maç beraberlikle sonuçlandığı ligde 11 gol atıldı. Haftayı lider giren Lapta evinde en yakın takipçisi Tatlısu’yu 2-0 mağlup ederek liderliğini korudu. Ozanköy evinde Sadrazam Kayalar’ı 1-0, Dikmen Gücü evinde Doğancı’yı 3-1 mağlup ederek, haftanın en farklı sonucunu aldı. Denizli ile Tüfekçi Ortaköy, Yılmazköy ile Karaoğlanoğlu aynı sonuçla 1-1 berabere kaldı.

Bir yanıt yazın