KıbrısManşet

İş insanı Emine Sütçü; “Yönetici hatalarının cezasını biz çekiyoruz”

 

İskele Long Beach bölgesinde zaman zaman yaşanan elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi.

Karanlığa bürünen İskele’de sadece vatandaşlar değil, ağırladığımız turistler de elektrik kesintilerinden nasibini alıyor. Turizm açısından açık ara en gelişen bölge olma özelliği taşıyan İskele’de bu gibi sorunlarını yaşanması ise başlı başına tam bir rezalet. Ülkemizi turistlere karşı zor durumda bırakan kesintilere çok acil çözüm bulunmasını isteyen bölge halkı istan noktasına geldi.

Bölgede faaliyet gösteren Osman Ağa Hotel’in direktörü iş insanı Emine Sütçü de sistemlerini dile getirdi. Bir çok başarı ödülü alan Sütçü elektrik kesintileri nedeniyle yaşanan mağduriyete değindi.

Kıb-tek’e ayda 50 bin TL elektrik parası ödediğini belirten sütçü’nün paylaşımı şu şekilde;

“HER AY LONG BEACH’TEKI OTELIM ICIN 25.000 YA DA 28.000 TL ELEKTRIK PARASI ÖDERİM 21.000 ILE 25.000 ARASI DA DIGER RESTORANIM İCİN ÖDERIM. KIBTEK’E 50.000 TL AYLIK ÖDEME YAPAN İŞLETME SAHIBI OLARAK BİR YETKİLİNİN AÇIKLAMA YAPMASINI BEKLERIM!!!! LONG BEACHTE SABAHA KADAR OLMAYAN ELEKTRIK İCİN JENERATÖRE 5000 TL’LIK MAZOT YAKTIK. YÖNETİCİ HATALARININ CEZASINI BİZ ÇEKİYORUZ. YANAN CİHAZLARI BİZ ÖDÜYORUZ. BU ÜLKEDEN İNSAN NASIL İŞ YAPSIN????”

Bir yanıt yazın