KıbrısManşet

Lefkoşa-Mağusa Anayolu’ndaki kazada polis memuru hayatını kaybetti

 

Lefkoşa-Mağusa Anayolu‘nda, saat 00.30 dolaylarında meydana gelen feci kazada, kaza mahallinde bulunan polis memurları Coşkun Küçük ve Oytun Çakır‘a  araç çarptı.

Çarpma anında araçlarında olmayan, dışarda bulunan polis memurları Küçük ve Çakır, iki araç arasında kaldı. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 38 yaşındaki Oytun Çakır tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Polis memuru Oytun Çakır’ın hayatını kaybettiği kazada yaralanan Coşkun Küçük ise tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre Coşkun Küçük ve Oytun Çakır, Lefkoşa’dan, bir yakınlarının düğününden dönerken yolda sol şeritte, uzun farkları açık olan başka bir aracı ikaz etmek için durduğu sırada başka bir araç gelip araçlarının dışında bulunan polislere ve sağ şeritte bulunan kiralık bir araca çarptı. Polisler, görev günleri olmadığından sivil kıyafetli olduğu bilgisine ulaşıldı.

COŞKUN KÜÇÜK’ÜN DURUMU İYİ

Kazada yaralanan Coşkun Küçük’ün hayati tehlikesinin olmadığı, durumunun iyi olduğu ve tedavi altında olduğunu öğrenildi.

ÇAKIR, BİR HAFTA ÖNCE ANNESİNİ KAYBETMİŞTİ

Öte yandan görev başında can veren polis memuru Oytun Çakır’ın bir hafta önce annesi Seval Çakır’ı kaybettiği öğrenildi.

Bir yanıt yazın