Spor

Master futbolcular engelli gençlerle biraraya geldi

Mağusa Futbol Masterleri Derneği Sosyal sorumluluk projeleri geliştirerek farkındalık yaratarak düzenlemiş olduğu çok farklı bir etkinliğe imza attı. GazimağusaCanbulat stadında Mağusa futbol masterleri ile İrfan Nadir 18 yaş üstü engelli Rehabilitasyon merkezindeki gençlerle futbol karşılaşmasında biraraya geldi.

Mağusa Futbol Masterler Derneği tarafından organize edilen futbol karşılaşmasında İrfan Nadir 18 yaş üstü engelli Rehabilitasyon Merkezindeki gençlere güzel anlar yaşatılırken, oldukça mutlu ve sevinçli oldukları gözlemlenirken, çok güzel bir günü yaşayarak geride bırakmanın mutluluğu yaşandı.

Karşılaşmanın ardından İrfan Nadir 18 yaş üstü engelli Rehabilitasyon merkezinde Mağusa Futbol Masterleri Derneği yetkilileri tarafından izaz-ikram gerçekleştirildi. Mağusa Futbol Masterleri Derneği sportif faaliyetlerin yanında sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem vererek gerekli çalışmalar yapmaya devam ederken, toplumun tüm kesimleri bu konulara daha duyarlı olması gerektiğine vurgu yaptı.

Bir yanıt yazın