Kıbrıs

‘Öldüren Sır’ izleyiciyle buluştu –

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çekilen ilk polisiye film olan ‘Vaka Üstüne Vaka‘ ekibinin ikinci filmi olan Öldüren Sır dün akşam izleyiciyle buluştu.

Yönetmenliğini İbrahim Halil’in, senaristliğini Ogan Güntem, yapım koordinatörlüğünü Oya Kutsal, Berkay Çağay ve Ogan Güntem’in üstlendiği; baş rollerinde Sinan Gürzap ve Feyza Ongül’ün yer aldığı filmin galası yapıldı.

Filmin ilk gösteriminden önce başrol oyuncuları ve yönetmeni; filmi, seyirciyle buluşturmaktan duydukları heyecanı dile getirdiler.

Film Yapımcılarından Oya Kutsal, galada yaptığı konuşmada, Öldüren Sır filminin idealleri ve hayalleri olan gençlerin filmi olduğunu belirtti.

Oya Kutsal, amaçlarının KKTC’de sinema ve filmciliğin sıfır noktası olmak ve gelecekte bu sektörün gelişmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Ardından, Öldüren Sır oyuncularının söz alarak, düşüncelerini dile getirdiği galada daha sonra filmin ilk gösterimi gerçekleştirildi.

Film ilk gösterime katılan izleyicilerden büyük beğeni toplandı.

Öldüren Sır, ünlü ve gizemli bir seramik sanatçısı, onunla ilgili bilgi toplamaya çalışan bir gazeteci, işlenen bir dizi cinayet ve bu cinayetleri aydınlatmaya çalışan polis ekiplerinin ekseninde geçen bir hikayeyi anlatıyor.

Bir yanıt yazın