Kıbrıs

Özkurt: bir okuldur

Yakın Doğu Üniversitesi – işbirliği devam ediyor.

Bu çerçevede bir ay süre içinde düzenlenen üç farklı atölye çalışması ile İletişim Fakültesi’nde öğrenim gören öğrenciler Kurumu ziyaret ederek çalışmaları yerinde gözlemleme fırsatı bulmuş, yönetici ve çalışanlardan yayıncılıkla ilgili ders almıştı.

Ders veren kurum yönetici ve çalışanlarına bugün düzenlenen etkinlikle teşekkür belgeleri verildi.

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TeleV Sinema Bölüm Başkanı Fevzi Kasap, ’nin okullar üstü bir okul olduğunu söyledi.

Kasap “Okulda kurumsal kısmı ve uygulamanın belli ölçekteki seviyesi var ancak ’de hem radyo hem TV’de yayında olmanın verdiği sorumluluk başka bir şey. Canlı yayının tedirginliği, kaygısını öğrenciler burada görsün istiyoruz” diye konuştu.

Atölye çalışmalarının kendileri için büyük bir kazanım olduğunu belirten Kasap, “iyi ki var. toplumumuzun sesidir, duygularını ve düşüncelerini yansıtıyor ve iyi ki bizlere bu fırsatları sağlıyorsunuz” dedi.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu müdürü Meryem Özkurt da ’nin teorinin üzerine pratiğin eklendiği bir yer olduğunu söyledi.

Özkurt “akademik olarak katkı sağladıksa ne mutlu bize. bir okuldur ve buradaki stüdyolarımızı, çalışma ortamımızı okul haline getirebiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

Konuşmaların ardından YDÜ İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölüm Başkanı Kasap, atölye çalışmalarına katkı koyan personeline teşekkür belgelerini takdim etti.

Bir yanıt yazın