Kıbrıs

Polis Memuru Oytun Çakır, elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre saat 00:05 sıralarında, Lefkoşa – Gazimağusa bölünmüş Anayolunun, Tantura kavşağının yaklaşık 200 metre gerisinde, Bülent GÜNER (E-44), 225 mlgr alkollü içki tesiri altında ve yönetimindeki JM 050 plakalı araç ile Gazimağusa istikametine doğru seyredip, daha önceden gerisinde Fatih DOĞAN yönetimindeki TLL 110 plakalı taksi aracın, uzun farları yandığından, ayni istikamette seyreden PM Oytun ÇAKIR yönetimindeki LP 232 plakalı araç ile TLL 110 plakalı aracın sol şerit içerisinde gerisinde durup PM Coşkun KÜÇÜK ile birlikte sağ şerit içerisinden sürücüsünü ikaz ettiği sırada yine sağ şerit içerisinde seyreden ZPD 540 plakalı aracın arasından dikkatsizce geçmeye çalışması sonucu sağ şerit içerisinde yaya olarak bulunan PM Oytun ÇAKIR ve PM Coşkun KÜÇÜK’e çarpmıştır.

Kazada yaralanan Oytun ÇAKIR ve Coşkun KÜÇÜK Gazimağusa Devlet Hastahanesi’ne kaldırılmış ancak Oytun ÇAKIR yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir.

Coşkun KÜÇÜK ise yapılan müdahalenin ardından Nöroloji Servisi’nde tedavisi devam etmektedir. Bülent GÜNER tutuklanmış olup polisin kazayla ilgili soruşturması devam etmektedir.PGM/BRT

Bir yanıt yazın