Kıbrıs

Sadıkoğlu: İskele Halk Plajı halkındır ve halkın kalmaya devam edecek

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, son günlerde İskele Halk Plajı’yla ilgili ortaya atılan iddiaları “talihsiz açıklamalar” olarak nitelendirdi.

“İskele Halk Plajı’nda ihaleye çıkılan sadece oradaki çok amaçlı salondur. Sahillerimiz değildir” diyen Sadıkoğlu, plajın halka açık olduğunu ve  sunulan hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Göreve geldiği günden beri hizmet odaklı çalıştığını ve hep bu doğrultuda hareket ettiğini kaydederek, , “Kamu menfaati olmazsa olmazımızdır, yaptığımız tüm işlerde kamu menfaati ve kamu vicdanını ön planda tuttuk” dedi.

İskele Halk Plajında çok amaçlı salon yapılması için 5 Ekim 2021de, belediye meclis üyelerinin de onayıyla ihaleye çıkıldığını anımsatan Sadıkoğlu, “İskele Halk Plajı’nda ihaleye çıkılan sadece oradaki çok amaçlı salondur. Sahillerimiz değildir” dedi.

İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, halkın plaja girişinin her noktadan engelsiz ve ücretsiz bir şekilde sağlanmaya devam edeceğini kaydetti.

Plajda halka sunulan hizmetlerin belediye tarafından verilmeye ve denetlenmeye devam edeceğini ifade eden Sadıkoğlu, “İskele Halk Plajı halkındır ve halkın kalmaya devam edecektir” vurgusu yaptı.

Bir yanıt yazın