Kıbrıs

“Şampiyon Melekler Köyü” konteyner yaşam evleri projesine katkı koyanlara teşekkür belgeleri verildi

“Şampiyon Melekler Köyü” konteyner yaşam evleri projesine katkı koyan platform kurucu üyelerine, teşekkür belgeleri verildi.

Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği organizasyonu ile Sanayi Odası’nda düzenlenen törende konuşan Birlik Başkanı Bora Karaçam, 6 Şubat depreminin ardından çok hızlı bir şekilde konteyner evlerinin yapımını gerçekleştirerek üretebilmenin ve toplumsal birlikteliğin gururunu da yaşadıklarını söyledi.

Kıbrıs Türk Dayanışma Platformu Koordinatörü Erçin Tekakpınar da konuşmasında “ Şampiyon Melekler Köyü” nün yapılması ve alınan kararlar ile ilgili bilgi verdiği konuşmasında tüm iş kollarına ve sivil toplum örgütlerine koydukları katkıdan dolayı teşekkür etti.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz de köyün yapımı için ellerinden gelen desteği verdiklerini belirterek “ Anlımızın akı ile köyü tamamladık” dedi.

Konuşmaların ardından “Şampiyon Melekler Köyü” nün yapımına katkı koyan Birlik Dernek ve Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği üyelerine teşekkür belgeleri verildi

BRT

Bir yanıt yazın