Kıbrıs

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Karakaya İngilizce yayınına konuk oldu:‘Maddi ve manevi yardıma ihtiyacımız şimdi başlıyor’

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Ruşen Karakaya, İngilizce Yayın yapan Bayrak İnternational Radyosu’nda Can Gazi’nin sorularını yanıtladı.

’ye ve Can Gazi’ye seslerini duyurdukları için teşekkür eden Karakaya, derneğin çalışmalarını anlattı; çocukların hatırasını yaşatmak için Gazimağusa’ya büyük bir okul projesi ve burs verme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Karakaya, “ Bir yanda acımızı yaşıyoruz diğer yanda derneğin çalışmalarını yürütmeye çabalıyoruz. Her türlü, maddi ve manevi yardım bize güç veriyor. İnsansımız duyarlı ama daha hepimiz çok çalışmalıyız ve çocuklarımızın isimlerini ömür boyu yaşatmalıyız” dedi

Karakaya, “ Ülkemizde acımızı paylaşan İngiliz Vatandaşları sayısı da fazla. Onlar da bizlere ulaşıp, yardım ediyorlar. Tekrar edelim… Çocuklarımızın anısını yaşatmak için herşey bitmedi. Maddi ve manevi yardıma ihtiyacımız şimdi başlıyor” diye konuştu.

Bir yanıt yazın