KıbrısManşet

Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Raif Çukurovalı Bayram dolayısıyla mesaj yayımladı

Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Raif Çukurovalı, vatandaşların ve meslektaşlarının bayramını kutladı.

Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Raif Çukurovalı bayram dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çukurovalı mesajında, ülkemiz ve dünyamızda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ramazan bayramının herkese sağlık, huzur ve neşe getirmesi dileğiyle tüm meslektaşlarımın ve vatandaşlarımızın ramazan bayramını kutlarım vurgusun da bulundu.

Çukurovalı’nın açıklaması şöyle;

“Sevgili vatandaşlarım ve değerli meslektaşlarım,

Ülkemizdeki ekonomik sıkıntıların yanı sıra son aylarda değişik alanlarda yasa dışı usulsüz işlemler yapıldığı iddiaları ülke gündemini meşgul etmektedir. Diğer yandan ülke sorunu haline gelen ve her geçen gün sorumsuz sürücülerin sebep olduğu trafik kazaları neticesi birçok vatandaşımız hayatını kaybederken birçoğu ağır yaralar almaktadır. Bu konuda yetkililerin daha fazla sessiz kalması kabul edilemez kısa süre içerisinde trafik konusunda radikal kararlar alınması gerekir. Tüm bunlara ilaveten Ülkemizde yaşanan insan kaçakçılığı, uyuşturucu, kaçak yaşam sürenler ve sosyal alanlardaki gereksiz kavgalar tüm toplumun huzurunu kaçırmış durumdadır. Ülkemizde ki tüm bu olumsuzluklar içerisinde ve Gazze’de yaşanan vahşete insanlık adına utanç verici katliamlara rağmen yaşamlarını sürdürmeye çalışan insanlarımız nedeniyle yine buruk bir bayram kutlama hazırlığı içerisindeyiz.

Bayramların birlik ve beraberliklerimizi pekiştiren, kırgınlıkları ortadan kaldıran müstesna günler olduğunun bilinci içerisinde, mübarek ramazan bayramının herkese sağlık, huzur ve neşe getirmesi dileğiyle tüm meslektaşlarımın ve vatandaşlarımızın ramazan bayramını kutlarım.

Raif Çukurovalı

KKSRSB Başkanı”

Bir yanıt yazın