Kıbrıs

Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı Çukurovalı Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

 

KKTC Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı Raif Çukurovalı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çukurovalı  mesajında şunları kaydetti:

 

‘Uzun bir süredir sürmekte olan pandemi nedeniyle ülkemiz ve dünya insanlığı zor günler geçirmiştir.Yakın bir geçmişte başlayan Rusya Ukrayna savaşı ise tüm dünyadaki ekonomik şartları daha da zor bir hale getirmiştir.

Ülkemizde Pandemi koşullarının rahatlamaya başladığı bu günlerde toplum olarak ekonomik iyileştirme beklerken üzülerek görüyoruz ki ülkemiz siyasi krize doğru gidiyor.Fakat inanıyoruz ve ümit ediyoruz ki toplum olarak kısa süre içerisinde daha refah ve huzurlu günlere erişeceğiz.Biz Kıbrıs Türk toplumu olarak yıllarca çok zor koşullardan geçerek bu günlere geldik Allahın izniyle bu zor günleride geride bırakacağız.

Tüm islam alemi ile birlikte yarın mübarek Ramazan Bayramını kutlama hazırlığı içerisindeyiz.Bayramlar insanlar arasındaki kırgınlıkların giderildiği aile içi bağların güçlendiği,toplum bireylerinin bütünleşmesini sağlayan günlerdir.

Pandemi bitmesede etkisinin azaldığı günlerde kutlayacağımız Ramazan Bayramının ülkemize huzur,refah ve barış getirmesi temennisiyle tüm meslektaşlarımın ve vatandaşlarımın Ramazan Bayramını kutlar herkesin sağlık,mutluluk dolu kazasız ve güven içerisindebir bayram geçirmesini dilerim.’

Bir yanıt yazın