Kıbrıs

Sivil Savunma vazgeçilmezimizdir –

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın hem devlet hem de halk açısında üstün hizmetlerde bulunduğunu ve vazgeçilmezleri olduğunu söyledi.Töre, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Atilla Karaca’yı kabul etti.

Cumhuriyet Meclisi Şeref Salonu’ndan gerçekleşen kabulde konuşan Başkan Töre, sivil savunmanın hem barış hem de savaş zamanında önemli görevleri olduğunu belirtti.Bir ülkenin sivil savunmasız olamayacağının anlaşıldığını ifade Başkan Töre, bu bağlamda Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın da her daim göreve hazır beklediğini kaydetti.

Türkiye’deki 6 Şubat depreminde ve KKTC’de yaşanan yangın felaketinde Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın görevini yerine getirdiğini anımsatan Başkan Töre, çalışmalarından dolayı Atilla Karaca ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Töre, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın 6 ilçede şubelerinin olduğunu ancak diğer yerlerde de yapılanması gerektiğini bunun da devletin görevi olduğunu söyledi.

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Atilla Karaca da “devletimizin verdiği desteklerle dünden daha iyiyiz yarın da bugünden daha iyi olacağız” dedi.

Ziyarette Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Atilla Karaca’ya çeşitli hediyeler takdim etti.

Bir yanıt yazın