Kıbrıs

Tanya Kilitkayalı DAÜ ile Kitap Buluşmaları etkinliğinde yeni kitabını tanıtacak

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi Tanya Kilitkayalı’nın “Gelenekselden Moderne Kıbrıs Mutfağı” adlı yeni kitabı cumartesi günü saat 12.00’de Lefkoşa Rüstem Kitabevi’nde yapılacak etkinlikte tanıtılacak.

Üniversiteden yapılan açıklamada, DAÜ Yayınevi ile Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü iş birliğinde okuma kültürünü artırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla yürütülen “DAÜ ile Kitap Buluşmaları 2023” etkinliklerinin devam ettiği, bu çerçevede, TV8 kanalında yayınlanan MasterChef yarışmasında Kıbrıs mutfağını ve öğretim görevlisi olarak çalışmakta olduğu DAÜ’yü başarıyla temsil eden Tanya Kilitkayalı’nın “Gelenekselden Moderne Kıbrıs Mutfağı” adlı yeni kitabı için tanıtım ve imza günü etkinliği gerçekleştirileceği belirtildi. Kilitkayalı, etkinlikte yeni kitabını katılımcılara tanıtacak ve ardından katılımcıların kitaplarını imzalayacak.

Tanya Kilitkayalı’nın “Gelenekselden Moderne Kıbrıs Mutfağı” adlı yeni kitabı, aynı zamanda DAÜ ile Rüstem Kitabevi arasında imzalanmış iş birliği protokolü çerçevesinde hazırlanan ilk ortak yayın olma özelliğini de taşıyor.

Kitabın tasarımı ise DAÜ İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fırat Tüzünkan tarafından yapıldı.

Bir yanıt yazın