Kıbrıs

UBP Girne Kadın Kolları, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Girne’de etkinlik gerçekleştirdi

Ulusal Birlik Partisi Girne Kadın Kolları, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla bugün Girne’de bir farkındalık etkinliği düzenledi.

UBP Girne İlçe Merkez Binası önünden, Atatürk Anıtı’na yürüyen Ulusal Birlik Partililer, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Etkinlikte konuşan UBP Girne Kadın Kolları Başkanı Fatoş Ünal, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Gününde farkındalık yaratmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, şiddetin her türlüsüne hayır dediklerini kaydetti.

Sadece kadınlara ve çocuklara değil, her türlü canlıya yönelik şiddetin karşısında olduklarını dile getiren Ünal, şiddetin dünyada hiçbir canlıya yakışmayan bir eylem olduğuna vurgu yaptı.

‘Şiddete hayır!’ demek ve bu konuda farkındalık oluşturmak için gerçekleştirdikleri etkinlikte, dünya sadece sevgi ve anlayışla yoğrulsun mesajı vermek istediklerini söyleyen Ünal, dünyanın sevgi ve anlayışla iyileşerek daha güzle bir yer olacağına inanç belirtti.

Etkinliğe katılanlar, daha sonra, kadına yönelik şiddetle mücadelenin sembol renkleri olan siyah ve mor renklerdeki balonları gökyüzüne bıraktı.

Bir yanıt yazın