Kıbrıs

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı, Milletvekili Savaşan ’yı ziyaret etti –

Dünya Radyo Günü dolayısıyla, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa İlçe Başkanı Milletvekili Ahmet Savaşan, UBP Gençlik ve Kadın Kollarıyla birlikte, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nu () ziyaret etti.

BRT Koordinatörü Konce Yücel ziyarette yaptığı konuşmada, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun, Kıbrıs Türk Halkı’nın varoluş mücadelesinde haklı davasını dünyaya duyurmak için kurulduğunu hatırlattı.

Yücel, “Bize düşen görev, teslim aldığımız bu bayrağı ilkeli ve onurlu bir şekilde sonsuza dek gönderde dalgalanması için gereken bütün mücadeleyi vermektir” dedi.

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı, Milletvekili Ahmet Savaşan da, 25 Aralık 1963’te kurulan Bayrak Radyosu’nun önemine işaret etti.

Savaşan, “İyi ki radyo kurulmuş ve bugün buralara gelmemizin önü açılacak mücadeleyi başlatmak noktasında belirleyici bir misyon üstlenmiş. Biz hükümet olarak, sizlerin kamu yayıncılığı anlamında daha güçlü olabilmeniz için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KKTC’nin dünyada çok sesliliğe örnek teşkil ettiğini de kaydeden Ahmet Savaşan, bu mücadeleyi veren herkesi tebrik etti.

Bir yanıt yazın