KıbrısManşet

UBP’nin güçlü adayı Ebru Törehan

 

Ulusal Birlik Partisi dün akşam gerçekleştirdiği 47. Kuruluş Yıldönümü resepsiyonunda bazı bölgelerin adaylarını tanıttı.

UBP, Değirmenlik, Beyarmudu, Girne, Gazimağusa, Güzelyurt, İskele ve Lefke olmak üzere 7 bölgede Belediye Başkanı adayılarını açıkladı. Adaylar arasında yeni ve ilgi duyulan isimler dikkat çekti.

Ülke futboluna önemli katkıları bulunan, bazı kulüplere ciddi destek sağlayan ve ayni zamanda Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı olan Miracle Cash & More Direktörü iş insanı Hakan Törehan’ın kıymetli eşi Ebru Törehan, Aralık 2022’de yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri için Ulusal Birlik Partisi’nin açıkladığı ilk kadın aday olarak dikkatleri çekiyor.

Çevresinde sevilen, iş hayatındaki başarıları ve gençlerin topluma kazandırılması adına sürdürdüğü projeler ile adından söz ettiren Ebru Törehan, Değirmenlik Belediye Başkanlığı koltuğuna en yakın adaylar arasında başı çekiyor.

Ebru Törehan kimdir?

Ebru Törehan, 1977 yılında İstanbul’da doğdu. Başarılı eğitim hayatında Klinik Psikoloji Bölümü’nden mezun oldu. Psikoterapi üzerine doktora yapan ve Klinik Psikoloji Enstitüsü Psikometristi olan Törehan, Banka Eğitim Müfettişi olarak 5 yıl süreyle görevde bulundu. Kendine ait olan Psikiyatri Merkezi’ni açan Törehan, daha sonra yine kendine ait İletişim ve Danışmanlık Şirketi’ni kurarak Türkiye’nin en iyi 100 firması arasında bulunan belirli şirketlerin İletişim Danışmanlığı’nı yaptı. Bu alanda elde ettiği büyük başarılarından dolayı, dünyanın ilgi ile takip ettiği Forbes ve benzerinde bir çok kez başarıları yayımlandı. Şu sıralar bir eğitim firması sahibi olan Törehan, Değirmenlik Spor Kulübü Asbaşkanı ve Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi olup, evli ve bir çocuk annesidir.

Bir yanıt yazın