Kıbrıs

Üç farklı kaza gerçekleşti

 

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre  saat 00:40 raddelerinde Girne-Dağyolu 0-1 kilometreleri arasında Meçhul plakalı aracı Kuzey istikametine doğru Dikkatsiz bir şekilde kullanan Meçhul sürücü seyir istikametine göre yolun sağında bulunan Gürdağ Motors önlerine geldiğinde o esnada yolun solunda asfalt yol içerisinde Kuzey istikametine doğru Yaya olarak yürümekte olan Demirhan’da sakin Urungu Gökbörü KARA (E-25) e çarptıktan sonra kaza mahallinden isim ve adres bırakmadan ayrılmıştır.

 

Kaza sonucu yaralanan yaya Urungu Gökbörü KARA Ambulans ile kaldırılmış olduğu LDH Acil sevisinde görmüş olduğu ilkyardım tedavisine müteakip ayni serviste müşahede altına alınmıştır. Meçhul plakalı araç ve sürücüsü kaza mahallinden ayrılmış olup, polis tarafından aranmaktadır.

 

 

Öte yandan saat 01:00 raddelerinde Gönyeli’de Atatürk caddesinde Bülent Ecevit rehabilitasyon merkezi önünde PN 598 plakalı salon aracı güney istikametine doğru 215 mlgr. alkolü içki tesiri altında dikkatsiz bir şekilde kullanan Lapta’da sakin Kübra DİLEK (K-26) yolun sağa meyilli viraja girdiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybedip gidiş istikametine göre yolun sol kısmından dışarı çıkıp toprak sete ön kısmı ile çarptıktan sonra tavanı üzerine devrilip durmuştur.

 

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Kübra DİLEK Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılarak acil serviste yapılan ilkyardım tedavisinden sonra ayni gün taburcu olmuştur.

 

 

Polisten  ayrıca dün (05.10.2022tarihinde ) saat 02:00 raddelerinde Lefkoşa-Haspolat anayolu 4-5 kilometreleri arasında çift şeritli yolda soldan ikinci şerit içerisinde yönetimindeki MG 740 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyreden Lefkoşa da sakin Uğur BALCILAR (E-24) seyrettiği yol üzerinde bulunan UKÜ yol ayırımı kavşağına geldiğinde dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol kısmında bulunan ve yolu ikiye ayıran çelik bariyerlere aracının ön kısmı ile çarpmıştır.

 

Çarpmanın etkisi ile ileriye doğru kontrolsüzce savrulan MG 740 plakalı salon araç çelik bariyerlerin içerisinde bulunan trafik yön levhasına yine aracının ön kısmı ile çarpıp önü kuzey istikametine bakar vaziyette tekerlekleri üzerinde durmuştur. Kaza sonucu yaralanan MG 740 plakalı araç sürücüsü kaza mahaline gelen 112 acil ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak yapılan ilk yardım tedavisine müteakip taburcu olmuştur.

 

 

PGM

Bir yanıt yazın