ManşetTürkiye

Vücudundan enjektör iğnesi çıktı

Iğdır’da 2 ay önce 3.çocuğunu doğuran Özlem Gökdere, Adem ismini verdiği çocuğun bütün kontrollerini yaparak hastaneden taburcu oldu. Gün geçtikçe çocuğun huzursuzluğunun arttığını gören ebeveynler, hastaneye götürseler de bir bulguya rastlanmadı.

Annesi, bir gün oğluna banyo yaptırırken bebeğin arka bacak kısmında bir kızarıklık fark etti. Özlem Gökdere, bunu bir böcek ısırığı sansa da daha sonraki gün çocuğun altını değiştirirken, kızarıklığın olduğu yerde bir demir parçasına rastladı.

Ucu çıkmış demiri inceleyen anne, bebeğin bacağına saplanmış halde bulunan yaklaşık 4 santimlik bir iğne parçasıyla karşılaştı. Yaşadıkları durum karşısında şok olan aile, hemen hastaneye başvurdu. Yapılan tahlillerde vücutta başka bir şeye rastlanmayınca Adem bebeğin 2 ay boyunca enjektör iğnesi ile yaşadığı ortaya çıktı.

Hastanede kendilerine iğnenin dışarıdan girdiğini söylendiğini belirten yetkililere sinirlenen aile, hukuk mücadelesi başlattı.

“İĞNENİN UNUTULMASI DOĞUMDA OLDU” Çocuğun iki ay boyunca sürekli ağladığını belirten anne Özlem Gökdere, “2 ay önce Iğdır Devlet Hastanesi’nde doğum yaptım. Büyük ihtimal ile bu iğne unutulması doğumda oldu. Çünkü çocuk 2 aydır tamamıyla huzursuz hani sürekli kucakta hani sürekli emzirerek durduruyoruz. Biz bebektir diye umursamıyorduk, gazı vardır, sancısı vardır ne bileyim uykusuzdur, şudur budur diyerek bilemiyorduk.

Çünkü çocuğun vücudunda hiçbir şey yoktu. Çocuğa banyo yaptığımda bacağının arkasında kızarıklık gördüm. Sinek ısırmış ya da böcek yemiştir dedik, o gün umursamadık. Ertesi gün otururken altını değiştirdiğimizde orayı açtığımda pantolonu kanlar içinde gördüm. Vücudundan iğnenin ucu çıkmıştı. Bir demir parçası zannettim, elimizde çektik çıkarttık ki enjektör iğnesi çıktı. Zaten o anda şok geçirdik ne yapacağımızı bilemedik. Apar topar çocuğu hastaneye götürdük. Acilde gerekli kan almalar, ultrason, röntgen falan çekildi. Çok şükür Allah’ın mucizesi diyoruz biz buna çıkmayabilirdi de.

Bir yanıt yazın