Kıbrıs

Yönetim Kurulu Başkanı Doratlı Bay-Sen’in kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı –

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı, Bay-Sen’in kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda insan kaynağının her kurum için son derece önemli olduğunu belirtti.

Mesai mefhumu olmaksızın, hatta zaman zaman fiziksel ve ruhsal anlamda beşeri sınırları zorlayan işlerin yürütüldüğü kurumlarda insan kaynağının öneminin daha da arttığını belirten Doratlı şöyle devam etti:

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, kamu yayıncılığı gibi hassas, zor ve önemli bir görevi üstlenmiş olan Bayrak Radyo Televizyon Kurumu da, bu bu anlamda, çalışanlarının her bakımdan özverili olmasını gerektiren bir kurumdur. Böyle bir ortamda emekçilerin refahını ve iş barışını muhafaza etmek yöneticilerin tek başına gerçekleştirmesi hayli zorlu bir görevdir. Bu noktada çalışma hayatının en önemli unsurlarından biri, bilhassa dengeyi sağlama rolü de dikkate alındığında, sendikalardır. Bu bilinçle kurulmuş ve aile ruhu ile çalışmakta olan Kurumumuzda bu görevini en iyi şekilde sürdürmekte olan Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Çalısanları Sendikası Bay-Sen’in kuruluş yıldönümünde, tüm üye ve yöneticilerini özverili çalışmaları için kutlar, iş barışının korunması anlamında koymakta oldukları katkı ve işbirliği için kendilerine teşekkürlerimi sunarım”

Bir yanıt yazın